Barre tijden! Het corona-virus heeft de hele samenleving platgelegd. Ook de activiteiten van Jazzpodium de tor zijn gecancelled. Maar we laten ons niet kisten!

We zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met het zoeken naar alternatieven voor de concerten van Jazzpodium de tor in Enschede. De grootste uitdaging daarbij vormde natuurlijk onze locatie. Ons vertrouwde en geliefde onderkomen aan de Walstraat is te klein om concerten te organiseren met inachtneming van de RIVM-maatregelen.

We hebben een alternatief voor onze concerten gevonden bij Theater Mystiek, gevestigd in Spinnerij Oosterveld, aan de Rigtersbleek-Zandvoort 10, 7521 BE Enschede.

Voor meer info, routebeschrijving etc. klik je hier>>

De Tor On Tour

Onder het motto “De Tor on Tour” zullen wij de komende maanden concerten organiseren in het Mystiek Theater. We hopen je daar snel weer terug te zien.

Om er in te komen, organiseren we ook in de vakantieperiode een tweetal concerten. De eerste alleen voor onze vrienden, de leden/jaarkaarthouders van Jazzpodium de Tor. Karin Bloemen en haar Old School Band bijten het spits af. In augustus organiseren we een concert met Peter Schilmöller en Mark Stouwdam en hun “Body and Soul” .