Evenementgegevens


Body & Soul – zanger Mark Stouwdam en gitarist Peter Schilmöller – zijn al heel wat jaren muzikale ‘soulmates’. Aanvankelijk als duo dat covers bracht en later als duo dat eigen muziek ging schrijven, wat resulteerde in hun eerste EP “That Is What We Do” (Twenty-Two Records 2016).

Mark Stouwdam neemt, met zijn ervaring als o.a. acteur, een kleinkunst-invloed mee, terwijl Peter Schilmöller door zijn brede muzikale talent zorgt voor de cross-overs in hun muziek. Hun muziek laat zich omschrijven als jazzy Americana-sound, beïnvloed door een breed arsenaal aan andere muziekgenres. Speciaal voor dit concert brengen de heren een aantal eigenzinnige bewerkingen van jazz-standards.

Het publiek waardeert de stem van Mark als een warme stem zoals die van Raul Midón, en wordt geraakt door het verhalende gitaarspel en de subtiele begeleiding waarmee Peter aanvult. De formatie wordt in binnen- en buitenland graag beluisterd door een breed publiek. Of ze nu, zoals oorspronkelijk, met z’n tweeën op de bühne staan of aangevuld met een aantal goede muzikanten, het publiek wordt altijd verrast door de indringende wijze waarop de muziek van Body & Soul binnenkomt.

Bezetting:
Mark Stouwdam – zang
Peter Schilmöller – gitaar
Matthijs van Noort – keyboards
Frans Vollink – bas
Peter Weissink – drums

foto: Rene Nijmeijer

Reserveren verplicht ivm corona

In verband met de Corona-maatregelen van de overheid zijn wij verplicht je te vragen om voor dit concert te reserveren. Dat geldt ook als je een seizoenskaart van Jazzpodium de Tor hebt. Ook zijn wij verplicht iedere bezoeker op naam te registreren. Wij vertrouwen op je begrip.

Ticket Prijs Aantal
Normaal entree €15,00 Uitverkocht
Jeugd/Studentenkaart (jonger dan 27 jaar) €10,00 Uitverkocht
Tor-seizoenskaarthouder €0,00 Uitverkocht
5-rittenkaart houder €0,00 Uitverkocht

NB: Je ontvangt van ons een bevestiging op het email-adres dat je hierboven hebt ingevuld. De reservering is pas geldig als je die bevestigingsmail hebt ontvangen.