Evenementgegevens


We hadden ons er enorm op verheugd: het concert van Karin Bloemen en ‘haar’ Old School Band op 1 mei 2020 in De Tor. Maar helaas, het corona-virus gooide roet in het eten. Alle concerten en evenementen afgelast. Balen… En het zag er aanvankelijk ook niet naar uit dat we binnenkort weer concerten konden organiseren. Ons vaste onderkomen, De Tor aan de Walstraat in Enschede, is een fantastische tent met een geweldige akoestiek en dito sfeer maar helaas wel erg klein. Te klein om concerten te organiseren voor publiek met inachtneming van de RIVM-maatregelen>>.

Maar we hebben goed nieuws: voor het komende (vijftigste!) seizoen van Jazzpodium de Tor  hebben we samenwerking gezocht en gevonden met Mystiek Theater in Enschede. Zolang de RIVM-maatregelen van kracht zijn, zullen wij in hun prachtige nieuwe onderkomen in de Spinnerij Oosterveld concerten organiseren.

Karin Bloemen

Karin Bloemen is bekend van haar grote, extravagante personality shows, maar haar eerste grote liefde is toch: zingen! In deze voorstelling gaat ze ‘old school’ helemaal voor de muziek, samen met de Old School Band. Belangrijke inspiratiebronnen voor Karin zijn zangeressen als Billie Holiday en Aretha Franklin. In dit pure, muzikale programma komt het allemaal voorbij, van eigen stukken tot en met de fijnste covers uit het rijke repertoire van Billie, Aretha, Norah, Amy, etc, etc…

The Old School Band

De Old School Band kan niet beter beschreven worden dan in een Amerikaanse recensie uit 2017 (Huffington Post, USA): “For those who love a good old school band; a tight no-nonsense grooving ensemble with funk-driven bass and drums, a wizard on keyboards and an extraordinarily tasteful guitarist with his own signature sound, then go no further than Dutch guitarist Marnix Busstra’s latest Old School Band.”

Reserveren verplicht!

De zaal van Mystiek mag dan aanzienlijk groter zijn dan ons vaste onderkomen, het aantal plaatsen blijft beperkt. Voor dit concert mogen wij 70 bezoekers toelaten. Dan kunnen we veilig de RIVM-regels toepassen.

Dat betekent:

  • Blijf thuis als je klachten hebt.
  • Hou je aan de 1,5 meter afstand.
  • Reserveren verplicht! (Ook voor jaarkaarthouders)
    Eén van de aanvullende voorwaarden is dat er alleen vooraf gereserveerde plaatsen zijn. Aan de deur worden dus géén kaarten verkocht. Ook als je een seizoenskaart van Jazzpodium de Tor hebt of als je vrijwilliger bent bij De Tor moet je vooraf reserveren.
    Reserveren kan door het formulier hieronder in te vullen en op verzenden te klikken. Je krijgt dan een reserveringsbevestiging in je mail.

Dit concert is uitverkocht!