Organiseer je jazz-concerten in Oost-Nederland en wil je graag dat deze vermeld worden in de jazz-agenda van Jazzpodium de Tor? Meld je concert dan aan via de knop ‘concert aanmelden’. 

 • donderdag 16 februari 2023 20:30 uur

  Teus Nobel trio @ Muldershuis Eibergen

  Muldershuis Eibergen

  In het afgelopen decennium heeft trompettist en Edison-winnaar Teus Nobel zich gemanifesteerd als een van de meest toonaangevende jazztrompettisten die ons land rijk is. ‘Nobel blijft verbazen met zijn veelzijdigheid’.

  Lees meer


 • zondag 19 februari 2023 15:30 uur

  Gerlo Hesselink Quartet @ Schouwburg Deventer

  Deventer Schouwburg

  Albumpresentatie van de CD “Meant For You” door het Gerlo Hesselink Quartet.

  Lees meer


 • zaterdag 6 mei 2023 20:00 uur

  First Class Tickets to Paris @ Wilminktheater Enschede

  Wilminktheater - Enschede

  Peter Beets en het New Jazz Orchestra nemen op zaterdag 6 mei in het Muziekcentrum Enschede bezoekers mee op een swingende reis door het Franse muzieklandschap. De achttienkoppige bigband laat swing, blues en improvisatie los op een klassiek Franse repertoire.

  Lees meer


Jazzpodium de Tor wil jazzmuziek promoten. In ons eigen onderkomen aan de Walstraat in Enschede, maar ook in de regio. Deze lijst wordt daarom voortdurend aangevuld en gewijzigd.

We zijn echter in onze vermeldingen afhankelijk van de informatie die we van andere podia en organisaties krijgen. Wil je ook vermeld worden? En krijgen leden/jaarkaarthouders van Jazzpodium de Tor korting? Neem dan contact op via admin@jazzpodiumdetor.nl