Organiseer je jazz-concerten in Oost-Nederland en wil je graag dat deze vermeld worden in de jazz-agenda van Jazzpodium de Tor? Meld je concert dan aan via de knop ‘concert aanmelden’. 

 • vrijdag 30 juli 2021 21:30 uur

  Jazz On A Summer’s Day @ Concordia

  Theater Concordia

  Jazz on a Summer’s Day is een stijlvol en zomers verslag van het Newport Jazz Festival van 1958. Een muzikaal tijdsbeeld van een lang vervlogen Amerika.

  Lees meer


 • zondag 15 augustus 2021 15:00 uur

  Anne Chris @ Bibliotheek Deventer

  Bibliotheek Deventer

  Vlak na haar afstuderen aan het Conservatorium van Amsterdam (2003) werd zangeres Anne Chris gevraagd om op te treden tijdens het North Sea Jazz Festival. Hierdoor kwam haar carrière meteen in een stroomversnelling en volgden optredens op gerenommeerde podia als het Bimhuis, Carré en het Concertgebouw. Anne Chris bracht vier albums met eigen repertoire uit waarop een mix van invloeden uit de jazz, soul en latin te horen is: ‘Tomorrow...

  Lees meer


Jazzpodium de Tor wil jazzmuziek promoten. In ons eigen onderkomen aan de Walstraat in Enschede, maar ook in de regio. Deze lijst wordt daarom voortdurend aangevuld en gewijzigd.

We zijn echter in onze vermeldingen afhankelijk van de informatie die we van andere podia en organisaties krijgen. Wil je ook vermeld worden? En krijgen leden/jaarkaarthouders van Jazzpodium de Tor korting? Neem dan contact op via admin@jazzpodiumdetor.nl