Evenementgegevens


Bigband Melody and Rhythm heeft de beschikking gekregen over een aantal prachtige (speciaal voor Bigband geschreven) Nederlandstalige arrangementen, van o.a. De Dijk, BLØF, Paul de Leeuw enz.

Wat het echter heel erg speciaal maakt is dat we, naast onze eigen zanger Arend Jan Nijenhuis, drie geweldige vocalisten hebben weten te strikken;

  • Marit van der Lei uit Eibergen; een veelbelovende en zeer talentvolle zangeres, zij studeert op het conservatorium in Utrecht.
  • Berna Gussinklo uit Eibergen; een geweldige zangeres met een prachtige stem, zij zong onlangs tijdens een bevrijdingsconcert een aantal nummers van Vera Lynn.
  • Tim Ebbers uit Groenlo; deze fenomenale zanger is de voorman de Groenlose band “De Gracht”. Tim zal ook het nummer “twee perfecte handen” zingen. Dit nummer van De Gracht is voor de Bigband speciaal gearrangeerd door Bas Konings.

Wat de swingende avond ook bijzonder maakt, is het feit dat drie (professionele) dansparen een demonstratie zullen verzorgen. Deze dansparen van Vida Dansstudio (www.vidazevenaar.nl) treden voor de pauze op.

Meer informatie is te vinden op onze website; www.melodyandrhythm.nl . , onze Face Book pagina en op de site van het OLT; www.openluchttheatereibergen.nl

De entree is gratis!melodyrhythm