Het nieuwe Tor-seizoen staat voor de deur! Na twee -op z’n zachtst gezegd- turbulente seizoenen gaan we op vrijdag 2 september 2022 van start met het 52-ste Tor-seizoen. We zijn nu nog druk bezig met de definitieve programmering, maar we kunnen al wel vast verklappen dat ‘t weer een fraai seizoen gaat worden met vertrouwde namen én verrassende nieuwe jazztalenten op ons podium.

Don’t miss it…

Daar wil natuurlijk bij zijn. Bestel dan nu de nieuwe seizoenskaart van Jazzpodium de Tor. Dan ligt de nieuwe kaart voor je klaar bij je eerstvolgende Tor-bezoek en zit jij een heel jaar lang gebeiteld. En je steunt de oudste en leukste jazzclub van Nederland!

Bestellen: klik op de kaart van jouw keuze:

Bankmachtiging

Heb jij ons ooit gemachtigd om jaarlijks een bedrag van je bankrekening af te laten schrijven voor een seizoenskaart van Jazzpodium de Tor? Dan is de onderstaande informatie voor jou van belang.

We hebben besloten met ingang van dit seizoen geen gebruik meer te maken van de bankmachtigingen. In deze tijd van online kaartverkoop en  digitalisering van het betalingsverkeer hebben bankmachtigingen (financieel en administratief) geen voordelen meer.

Daarom vragen we je, ook als je ons ooit hebt gemachtigd, om je seizoenskaart online te verlengen.

Een nieuwe seizoenskaart aan de kassa van De Tor kopen via pin-betaling is natuurlijk altijd mogelijk!