Eerlijk is eerlijk, we hadden ons het 50ste jubileumjaar van Jazzpodium de Tor iets anders voorgesteld. Als een jaar van heel bijzondere concerten en feestelijke evenementen om te vieren dat Jazzpodium de Tor al een halve eeuw “the place to be” is, als het gaat om jazz van wereldklasse in een ongedwongen
ambiance. De plannen lagen klaar, de afspraken waren gemaakt… en toen kwam corona…

Dit vijftigste jaar begonnen we met een geweldig openingsconcert van Ack van Rooyen en een hartverwarmend concert voor twee keer dertig bezoekers van Marijn Ouwehand en Jetse de Jong. “And That Was It…”. De rest van de concerten moesten we noodgedwongen tot nader order afblazen.

Programma tweede helft van het seizoen

Normaal gesproken zou rond deze tijd het programmaboekje voor de tweede helft van het jazzseizoen uitkomen. Aangezien de situatie iedere dag kan wijzigen, verwijzen we je dit jaar voor alle nieuws en aankondigingen naar onze website. Daar vind je altijd de meest recente informatie.

We zijn natuurlijk geen vijftig geworden om ons door een virus op de kop te laten zitten. Daarom hebben we besloten onze verjaardag gewoon een jaartje te verlengen. Ook het volgende seizoen (2021-2022) zal in het teken staan van het vijftigjarig jubileum van Jazzpodium de Tor.

Seizoenskaart een jaar langer geldig

Dat betekent dat de huidige seizoenskaarten gewoon een jaartje langer geldig blijven. Voor ‘t zelfde geld! En als je nu een nieuwe seizoenskaart aanschaft, is ‘ie geldig tot en met juni 2022.

We’ll Be Back…

Zodra dat weer mogelijk is, gaan we jazzconcerten en -evenementen organiseren. In De Tor, in Mystiek Theater, of op andere plaatsen in de stad.

Tot die tijd wensen we je Fijne Kerstdagen en een Swingend 2021.
Stay safe…

Wil je toch iets bijdragen in deze barre tijden?
Donaties zij natuurlijk altijd welkom!

Doneren

Wil je toch iets bijdragen in deze barre tijden? Donaties zijn natuurlijk altijd welkom!