Evenementgegevens


Op 5 november vindt de laatste Culturele Zondag van het jaar plaats in de leukste kleine straatjes van Enschede: de Walstraat, Pijpenstraat en de Zuiderhagen. Thema van de dag is Tour d’Amour. De liefde in al zijn vormen: mooi en passievol, maar ook verscheurend en zwaar. De liefde voor een speciaal iemand, voor kunst, voor muziek, voor woorden en beelden, voor de wereld… enzovoort.

De organisatie vroeg of wij van De Tor ons podium ook beschikbaar wilden stellen voor de Tour d’Amour. Tuurlijk willen we dat. Graag!

Het programma in De Tor deze middag:

 • 13.00 – 13.30 uur: B-Jazz Trio – The love songs
  Jazz, Ballads, Bossa en Light Pop over liefde en romantiek.
 • 13.40 – 14.00 uur : Just the 2 of Us
  Jazz, blues en ander moois… Esther Hageraats en Willem Habers maken muziek om het plezier van muziek maken en muziek brengen.
  Roeren en geroerd worden, daar gaat het om.
 • 14.15 – 14.45 uur: Pop Secret
  In 2018 is dé muzikale talentenjacht van Twente, Pop Secret, toe aan haar 5e editie. Een jubileumjaar! Vandaag vieren we de kick-off van de nieuwe editie. Een oud-Pop Secret deelnemer treedt op.
 • 15.00 – 15.30 uur: Rolink & Verpalen – Love is blues
  Rolink & Verpalen spelen al jaren – mooi ingetogen en dan weer heftig – blues en aanverwante muziek over liefde en de sores daarvan.
 • 15.45 – 16.15 uur: Jazz combo What’s Up
  Een swingend jazz combo optreden met jazz standards in de altijd gezellige Tor.
 • 16.30– 17.30 uur:  El Tamango
  Kom kijken en meedoen met deze passionele dans! Dansers laten zien wat de Argentijnse Tango is je kunt meedoen met een korte introductieles Argentijnse Tango.

Meer weten over de Culturele Zondag? Check: culturelezondagenschede.nl