Evenementgegevens


De Dual City Concert Band is een concert jazz bigband, gevormd door professionele musici uit heel Nederland. Geïnspireerd door bigband jazzmuziek en door orkesten en musici als Count Basie, Mel Lewis/Thad Jones (nu Vanguard Jazz Orchestra), Bob Brookmeyer, Maria Schneider, Jim McNeely en vele anderen spelen we regelmatig concerten in Enschede als het huisorkest van Jazzpodium De Tor.

We nodigen hierbij nationaal en internationaal gerenommeerde gastsolisten uit, met als doel elk concert een boeiende muzikale symbiose te laten zijn. Om dit te bereiken spelen we ook exclusieve arrangementen, speciaal op de solist of voor het orkest geschreven.

Reserveren verplicht ivm corona

In verband met de Corona-maatregelen van de overheid zijn wij verplicht je te vragen om voor dit concert te reserveren. Dat geldt ook als je een seizoenskaart van Jazzpodium de Tor hebt. Ook zijn wij verplicht iedere bezoeker op naam te registreren. Wij vertrouwen op je begrip.

Ticket Prijs Aantal
Normaal Entree €15,00 Uitverkocht
Student/jongerenkaart (<27jr.) €10,00 Uitverkocht
Tor-Seizoenskaarthouder €0,00 Uitverkocht
Tor-vijfrittenkaarthouder €0,00 Uitverkocht

NB: Je ontvangt van ons een bevestiging op het email-adres dat je hierboven hebt ingevuld. De reservering is pas geldig als je die bevestigingsmail hebt ontvangen.