Evenementgegevens


foto: Andreas Stillman

Gitariste/componiste Corrie van Binsbergen stopt na 2020 met het organiseren van tournees voor bands, projecten en festivals en gaat zich helemaal toeleggen op het componeren. Maar voordat het zover is laat ze nog even flink van zich horen met haar superband Playstation.

Met Vanbinsbergen Playstation pakte Corrie van Binsbergen in 2015 de draad van haar eerdere prettig-gestoorde instrumentale bands (zoals Corrie en de Brokken, het kwartet VanBinsbergen met Anton Goudsmit en CRAM) weer op. De band speelde op diverse podia en festivals waaronder North Sea Jazz 2016. Publiek en pers zijn laaiend enthousiast.

Een van de superlatieven uit de vele lovende recensies:
Frontvrouw en gitariste Corrie van Binsbergen is een soort hogepriesteres als het gaat om componeren. Vanbinsbergen Playstation is een superformatie, drijvend op magnifiek componeerwerk, sublieme uitvoeringspraktijken en ultiem luistergenot. Niet redeneren maar beleven, dát is de muziek van dit Playstation. (JazzNu)

Bezetting:

  • Mete Erker: tenorsax, basklarinet
  • Miguel Boelens: altsax, sopraansax
  • Morris Kliphuis: hoorn, cornet
  • Joost Buis: trombone, lapsteel
  • Albert van Veenendaal: piano
  • Corrie van Binsbergen: gitaar
  • Dion Nijland: bas
  • Yonga Sun: drums

Reserveren verplicht ivm corona

In verband met de Corona-maatregelen van de overheid zijn wij verplicht je te vragen om voor dit concert te reserveren. Dat geldt ook als je een seizoenskaart van Jazzpodium de Tor hebt. Ook zijn wij verplicht iedere bezoeker op naam te registreren. Wij vertrouwen op je begrip.

De bevestigingsmail zal naar dit mailadres worden verstuurd.

I.v.m. de corona-maatregelen moeten wij je ook vragen je telefoonnummer (bij voorkeur 06-nummer) door te geven.

Ticket Prijs Aantal
Normaal entree €15,00 Uitverkocht
Stuudent/jongerenkaart (<27 jr) €10,00 Uitverkocht
Tor- Seizoenskaarthouder €0,00 Uitverkocht
Vijfrittenkaarthouder €0,00 Uitverkocht

NB: Je ontvangt van ons een bevestiging op het email-adres dat je hierboven hebt ingevuld. De reservering is pas geldig als je die bevestigingsmail hebt ontvangen.