Jazzpodium de Tor gemist? Wij jou ook. En we vonden het hoog tijd om onze gereviseerde Tor-vleugel en het nieuwe podium van Mystiek Theater te presenteren. Daarom vonden het extra spannend om ons eerste echte online-evenement te organiseren. Een concert van vijf fantastische Twentse musici: Jan Wessels, Henk Bernard, Willem Ouwehand, Ruud Ouwehand en Jan ter Maat jr., een gelegenheidsband die we voor de gelegenheid de Tor Online All Stars hebben genoemd.

Een geweldig concert waar het spontaniteit en het speelplezier vanaf spetterde, gelardeerd met een online jazzgerelateerde “2 voor 12” quiz met Willem Habers in de rol van Astrid Joosten. “Een prettige chaos…”, zoals bestuurslid Wilton Jongmans het omschreef. En met de door Peter Westers hoogstpersoonlijk bezorgde Tor-Borrelbox kon je het helemaal gezellig maken!

Met dank Mystiek Theater voor de gastvrijheid en aan de studenten Podium- en Evenemententechniek van de Podiumacademie van ROC van Twente, die op perfecte wijze de techniek van de uitzending voor ons verzorgden.

Dit smaakte naar meer…