We kunnen het niet genoeg benadrukken: Jazzpodium De Tor kan alleen maar bestaan dankzij de inzet van vrijwilligers. Voor de bardienst, voor het licht en geluid, voor de ontvangstkassa, voor de programmering, voor de techniek, voor de publiciteit en pr, voor de bestuurlijke zaken…. Allemaal werk van liefhebbers die dat op vrijwillige basis doen. Omdat ze ‘t belangrijk vinden dat Jazzpodium De Tor blijft bestaan. En dat al meer dan een halve eeuw lang. Chapeau!

Vers bloed gezocht…

In ons vrijwilligersteam hebben de afgelopen tijd een aantal wisselingen plaatsgevonden. Daarom zijn we nu op zoek naar liefhebbers die zich willen inzetten voor het in stand houden van De Tor. In de bardienst, bij de ontvangstkassa, in de licht- en geluidstechniek of in andere ondersteunende werkzaamheden.

Iets voor jou?

Wil jij je een of twee keer per maand inzetten om Jazzpodium de Tor in stand te houden, meldde dan aan via onderstaand formulier. 

    Ja, ik heb belangstelling om vrijwilliger te worden bij Jazzpodium de Tor in Enschede.Ik wil graag eerst meer informatie. Neem a.u.b. contact met mij op.

    Ik wil wel meedraaien in:
    BardienstTechniekKassa en ontvangstanders