Evenementgegevens


Het coronavirus houdt ons stevig in de tang. Het liefst zouden we weer ‘gewoon’ iedere vrijdgaavond een spetterend jazzconcert organiseren, maar helaas, dat zit er nu even niet in….

En toch is er heel wat gebeurd, de afgelopen maanden. Om een paar dingen te noemen: Dankzij een genereuze bijdrage van het Paul Pella Fonds is de Tor-vleugel na twintig jaar trouwe dienst helemaal gereviseerd. Het podium van Theater Mystiek is -mede op ons verzoek- vergroot en optimaal aangepast ( zodat ook die vleugel er nu op kan…).

Als Mozes niet naar de berg kan…

Hoogste tijd om samen te vieren dat we er nog zijn. En als wij niet naar De Tor kunnen, dan komt De tor toch bij ons….

Daarom deze avond een online Tor-concert door een fantastische band, die we voor de gelegenheid maar even de Tor Online All Stars hebben gedoopt. Op het nieuwe Mystiek-podium, met de vernieuwde Tor-vleugel! en gelardeerd met een gezellige PubQuizz onder leiding van Willem Habers en Ron van den Boom.

Bezetting Tor Online All Stars:

  • Jan Wessels: trompet, flugelhorn, zang
  • Henk Bernard: piano, toetsen
  • Willem Ouwehand: gitaar
  • Ruud Ouwehand: bas
  • Jan ter Maat jr.: drums

Tor-Borrelbox

– alleen bij reserveren voor 4 maart 2021

Om het allemaal nog iets gezelliger te maken en je nog meer in de Tor-sfeer te brengen, hebben we samen met Mystiek een Tor-Borrelbox samengesteld. Ruim voldoende om met twee personen van te genieten. Met daarin natuurlijk een paar flesjes van ons onvolprezen jubileumbiertje “Fifty Years in Heaven” en de onmiskenbare Tor-notenmix. En nog veel meer.
Door deze box bij je on-line ticket te bestellen, steun je ook nog eens Jazzpodium de Tor en Theater Mystiek in deze barre tijden.

Boekingen

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.