Evenementgegevens


De bezetting (electrisch) solo-gitaar, viool, ritmegitaar en contrabas, doet vermoeden dat hier sprake is van een band met het originele Django Reinhardt-geluid met zijn met vaststaande rolpatronen…. NIETS IS MINDER WAAR!

Het is moderner en eigentijdser van geluid, er is meer interactie, en meer vrijheid voor de vier muzikanten.
En, niet in de laatste plaats: eigen composities. Iets wat Reinier altijd heeft toegevoegd aan al zijn ondernomen muzikale initiatieven. Eigen stukken accentueren een eigen stijl en versterken het karakter van dit nieuwe kwartet.

Reinier Voet speelde reeds vanaf het begin van zijn loopbaan met jazz- en balkanformaties.Hij jarenlang muzikaal leider van zijn band ‘Reinier Voet & Pigalle44’, waarmee is samengewerkt met onder meer mondharmonicaspeelster Hermine Deurloo. Hij deed mee met diverse muziektheaterproducties i.s.m. Dick van der Harst, theatertoernee’s met het orkest van schrijver/beeldhouwer en violist Armando, en de balkan-jazzband Hora Colora o.l.v. Anti von Klewitz.
Jelle van Tongeren heeft niet zo zeer violist Stéphane Grappelli als zijn grote voorbeeld. Belangrijker voor zijn vorming waren eerder jazzgrootheden als Charlie Parker, jazz/fusion violist Jean Luc Ponty en Sonny Rollins.
De contrabassist is Mischa Kool, een duizendpoot in zowel jazz, pop- en volksmuziek.
Harold Berghuis is de multi-inzetbare ritmegitarist, hij heeft zijn sporen heeft verdiend in Django-jazz, klezmer- en balkanmuziek.

Reinier Voet: sologitaar
Jelle van Tongeren: viool
Harold Berghuis: ritmegitaar
Mischa Kool: contrabas

Reserveren / Kaarten bestellen

Ticket Prijs Aantal
Normaal entree €15,00 Uitverkocht
Student/Jeugdkaart €10,00 Uitverkocht
Lid/Jaarkaarthouder €0,00 Uitverkocht
Vijfrittenkaart €0,00 Uitverkocht

Heb je een kortingscode, vul die dan hier in.