Evenementgegevens


In het Jasper Blom Quartet spelen vier internationaal befaamde Nederlandse jazzmusici, die al meer dan 20 jaar samenspelen. Bloms intelligente composities bestrijken een breed scala aan stilistische invloeden, van popmuziek via jazz tot vrij geïmproviseerde soundscapes.
In zijn werk ontstaan ​​verhalen, terwijl muzikale talen worden uitgedaagd door de eigenheid en het samenspel van de bandleden. Een ware showcase van wat melodie, ritme en harmonie te bieden hebben in compositie en improvisatie.

Buma Boy Edgarprijs winnaar Jasper Blom is een toonaangevende tenorsaxofonist van de Nederlandse jazzscene en een van de meest veelzijdige solisten van de BeNeLux.
Jesse van Ruller heeft sinds het winnen van de Thelonious Monk Award een internationale reputatie opgebouwd en kan worden beschouwd als een van de beste jazzgitaristen ter wereld.
Frans van der Hoeven trad op met alle grote jazzsolisten die door de Benelux trekken (o.a. Clark Terry, Johnny Griffin, Art Farmer, Tom Harrell).
Drummer Martijn Vink heeft zich snel gevestigd als een van Europa’s meest gewilde sessiedrummers door zijn werk met het Metropole Orkest, de WDR Big Band, Brussels Jazz Orchestra en artiesten als Vince Mendoza, Lee Konitz, Joe Lovano en Boyan Z.

Reserveren / Kaarten bestellen

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.