Evenementgegevens


Een Tor-on-Tour concert op de zondagmiddag, met aansluitend een Chef’s Table!

Henk Kraaijeveld

foto: Felipe Pipi

Bekroonde jazzvocalist en songwriter Henk Kraaijeveld ontwapent zijn publiek met zijn warme stem en charmante podiumpersoonlijkheid. De zanger brengt meeslepende muziek met sterke poëtische teksten en verrassende improvisaties waarin het vertellen van verhalen centraal staat.

Speelse en lichtvoetige muziek worden afgewisseld met intense levendige grooves en harmonieën. Zijn ‘all-star’ band bestaat uit enkele van de meest gewilde creatieve en energieke muzikanten uit Nederland, een garantie voor spannende muzikale interactie, zowel op het podium als met het publiek.

In 2013 won Kraaijeveld zowel jury- als publieksprijs op de 10e editie van de Dutch Jazz Vocalisten Concours (Nederlands Jazz Vocalisten Concours). met het geluid van de band, maar met een indrukwekkend vocaal bereik’.
Kraaijeveld studeerde in 2012 cum laude af aan het Utrechts Conservatorium en studeerde aan de Manhattan School of Music, New York bij de beroemde songwriter, componist en arrangeur Peter Eldridge.

Jazzkoor Enschede

Jazzkoor Enschede bestaat uit 14 enthousiaste zangers (m/v) en staat onder leiding van dirigent Resy Weernink. Het repertoire bestaat voor het grootste deel uit vierstemmige stukken uit het jazz-repertoire van arrangeurs als Kirby Shaw en Deke Sharon. Ongeveer de helft van de stukken worden a-capella gezongen. Jazz is een ruim begrip, maar kent wel een aantal vaste ingrediënten zoals jazz-timing en complexe harmonieën.

 

Reserveren / Kaarten bestellen

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.