Evenementgegevens


Een extra concert in Jazzpodium de Tor rondom de menselijke stem: de Vocal Jazz Night.  Met medewerking van het ArtEZ Vocal Jazz Ensemble, jazzkwartet IN4 en het Mosaic-trio.

  • ArtEZ Vocal Jazz Ensemble
    In 2021 hebben een aantal zangstudenten van ArtEZ Jazz&Pop Zwolle en hun docent John Hondorp het ArtEZ Vocal Jazz Ensemble opgericht voor zangers/zangeressen met interesse in de finesse van ensemble zingen. A Capella, begeleid door een piano-trio of heerlijk met een bigband als background. Door die jaren heeft het ensemble een vaste plaats gekregen binnen het keuze-curriculum van ArtEZ Zwolle en geven ze concerten binnen en buiten ArtEZ.
  • Vocal Jazz Quartet IN4
    IN4 is het vocale Jazzkwartet met de zangers Anneke van Wassenhove, Agi Rozicka, John Hondorp en Andreas Haakshorst. Deze vier professionele zangers (en muzikanten) zingen vooral lichte muziek en jazz.
  • Mosaic trio
    Het Mosaic Trio heeft met pianist/componist Karel Houtzager een veelzijdig en creatieve aangever die muzikale ideeën vlekkeloos uitgewerkt ziet worden door zijn twee trio-partners op basgitaar en drums.

 

Reserveren / Kaarten bestellen

Ticket Prijs Aantal
Normaal entree €15,00 Uitverkocht
Lid/Jaarkaarthouder €0,00 Uitverkocht
Jeugd/Studentenkaart €10,00 Uitverkocht
Vijfrittenkaart €0,00 Uitverkocht

Heb je een kortingscode, vul die dan hier in.

Kaarten in je mail

Na betaling ontvang je in je mailbox een bevestigingsmail. Dit is tevens je entreebewijs.

NB: check ook je spam-box; daar wil de bevestiging nog wel eens terecht komen.