Evenementgegevens


Vlak na haar afstuderen aan het Conservatorium van Amsterdam werd Anne Chris gevraagd om op te treden tijdens het beroemde North Sea Jazz Festival. Hierdoor kwam haar carrière meteen in een stroomversnelling.

In 2004 was de release van haar eerste album ‘Tomorrow is Today’, waarop een mix van eigen composities en jazz-standards is te horen. Met dit repertoire stond ze ondermeer in het Bimhuis en het prestigieuze Concertgebouw.

Samen met haar band tourde ze in binnen- en buitenland. Niet alleen in Europa (Italië, Duitsland, België) maar ook in Marokko, Turkije, India, China en Thailand.

In 2007 volgde een bijzondere samenwerking met cabaretier Youp van ‘t Hek. In zijn theatershow ‘Schreeuwstorm’ zong Anne Chris meerdere malen een spetterend duet met de cabaretier.

In 2010 verscheen het tweede album van Anne Chris, ‘Play for now’. De cd werd veel gedraaid op de radio en werd ook uitgebracht in Thailand. Naar aanleiding van deze release stond ze in de VIVA 400 lijst van meest invloedrijke vrouwen van 2010.

‘Flowing Freely’ (2019) is de titel van Anne Chris’ nieuwe album, vol met nieuwe nummers en twee covers (‘Loving You’ van Minnie Riperton en ‘Free’ van Stevie Wonder). Luister hier naar het hele album!

Reserveren / Kaarten bestellen

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.