Als je zegt dat de band tussen Jazzpodium de Tor en Mystiek Theater een hele hechte is, zeg je niets te veel. Tijdens de corona-pandemie hielpen onze vrienden van Mystiek ons regelmatig uit de brand door hun locatie voor onze concerten beschikbaar te stellen. En die samenwerking blijft bestaan; “That’s what friends are for…”.

Mystiek Theater organiseert regelmatig de “Crazy Sunday”. Een gezellige zondagmiddag van ongeveer vier uur tot ongeveer acht uur, met live-muziek en een gezamenlijk maaltijd.

De eerste “Crazy Sunday” van dit nieuwe seizoen op zondag 25 september is meteen een hele bijzondere. Henk Bakker, theaterdirecteur van Mystiek én drummer van “The Crazy Jazzmen”, heeft de krachten gebundeld met Joke Tromp, sinds The Voice Senior de vocale trots van Enschede en met de frontman van Jazzpodium de Tor Willem Habers en zijn gemalin Esther Hageraats. Samen brengen ze een middag de sfeer van New Orleans naar Enschede.

En omdat het eerste keer in dit seizoen, is de entreeprijs slechts €15,00 p.p. en dat is inclusief de maaltijd van chefkok Herrie!

Dat wil je niet missen! Wel even reserveren, dan weet Herrie hoeveel hij moet inkopen…