Binnenkort in Jazzpodium De Tor

 • vrijdag 29 september 2023 21:00 uur

  Efraim SW Quartet

  Efraim Schulz-Wackerbarth is een in Australië geboren Duitse jazzdrummer gevestigd in Amsterdam. Hij speelt 29 sept 2023 met zijn eigen kwartet, bestaande uit Suzan Veneman (trompet), Philip Rutgers (piano) en Hendrik Muller (bas).


 • vrijdag 6 oktober 2023 21:00 uur

  New Loet van der Lee Quintet

  Energieke jazz in de hardbop traditie met een bezetting van de nieuwe generatie top-jazzmuzikanten. Loet van der Lee (trompet, bugel), Gideon Tazelaar (sax), Sebastiaan van Bavel (piano), Cas Jiskoot (bas) en Tim Hennekes (drums).


 • vrijdag 13 oktober 2023 21:00 uur

  Chamber9: The music of Ellington/Strayhorn and The American Songbook

  Chamber 9 is een ensemble dat zich richt op het voortzetten van het legendarische erfgoed van de klassieke jazz in een verrassende combinatie van instrumenten. Chamber9 viert composities van jazz- en "American Songbook"-componisten en composities van bandleden in eigentijdse arrangementen; harmonisch rijk met veel ruimte voor improvisatie. Het geluid van Chamber9 heeft een duidelijke "wow-factor", wat volgens ons uniek is in de hedendaagse jazz.


 • vrijdag 20 oktober 2023 21:00 uur

  The Uppertunes

  The Uppertunes is een jonge, frisse band bestaande uit gedreven muzikanten uit de omgeving Enschede/Hengelo/Zwolle. Op een eigenzinnige wijze spelen ze een gevarieerde mix van jazz, funk, fusion, latin, reggae en hip hop.


 • vrijdag 27 oktober 2023 21:00 uur

  DEON

  DEON is het nieuwste project van bassist Dion Nijland. DEON zoekt de intimiteit van een zingbare melodie en heeft de drang om te rocken en op en neer te springen. De muziek is knetterend, intiem, schurend en ontroerend. Op het scherpst van de snede gespeeld. Zij presenteren hun nieuwste CD die in oktober uitkomt.