Binnenkort in Jazzpodium De Tor

 • vrijdag 7 oktober 2022 21:00 uur

  Gerlo Hesselink Quartet: CD presentatie Meant for You

  Tijdens zijn vorige concert in De Tor kondigde Gerlo het al aan: in de zomermaanden zouden ze de studio induiken voor de opname van een gloednieuw album. Dat is intussen gebeurd, de opnames zijn gemaakt, de nummers zijn afgemixed en het resultaat kunnen we op vrijdag 7 oktober 2022 beluisteren tijdens de officiële presentatie van de nieuwe cd van het Gerlo Hesselink Quartet: Meant for You.


 • vrijdag 14 oktober 2022 21:00 uur

  Paul Woesthuis Collectief

  Een heel bijzonder concert van een 'small bigband' waarvan de blazerssectie uit louter trombonisten bestaat.  Het collectief rondom trombonist/bandleider Paul Woesthuis.


 • vrijdag 21 oktober 2022 22:00 uur

  Peter Tiehuis T5

  T5 is een kwintet rond gitarist Peter Tiehuis. Samen met Karel Boehlee op toetsen, Theo de Jong op basgitaar, Jasper van Hulten op drums en Martin Verdonk op percussie vormen zij met T5 een hechte groep van specialisten, ieder op hun terrein. Smaakvol, swingend, oog voor detail en ruimte voor elkaar creëren, staan centraal in hun manier van samenspelen. Onlangs is hun nieuwe album ‘Heart in Mind’ uitgebracht waar Peter Tiehuis tekende voor de meeste composities.


 • vrijdag 28 oktober 2022 21:00 uur

  Anne Chris

  Zangeres Anne Chris en haar band brengen een programma van oud en nieuw werk, eigen composities en bijzondere jazz-standards.


 • vrijdag 4 november 2022 21:00 uur

  Linus Eppinger

  Echte authentieke 'gitaarjazz' in de traditie van Barney Kessel, Jim Hall en Wes Montgomery. Gitarist Linus Eppinger is een van vertegenwoordigers van de nieuwe jazz-generatie van Europa.