Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 29 november 2017


TV Enschede start op woensdag 20 september met een serie concerten vanuit Jazzpodium de Tor in Enschede. Elke woensdag is om 18.10 uur TOR Tube te zien, met daarin optredens van bekende jazzmusici. Het programma wordt dezelfde avond elk uur herhaald op TV Enschede en is ook te zien bij de andere omroepen van 1Twente; Hengelo TV, TV Borne, AA Visie en Sternet.

De afgelopen tijd zijn tien concerten in het kleine en gezellige podium vastgelegd door Concerto Media uit Enschede, dat gespecialiseerd is in concertregistraties. In de eerste uitzending van TOR Tube staat Swing de Paris centraal. Saxofonist Benjamin Herman, o.a. bekend van de New Cool Collective, speelt samen met het Robin Nolan Trio. In latere uitzendingen zijn concerten te zien van het Zweedse Tingvall Trio, De Dual City Concert Band met Hermine Deurloo, trompettist Eric Vloeimans en pianist Florian Weber, zanger Humphrey Campbell en de internationale groep “Who’s the Bossa?” rondom zangeres Josee Koning.

TV Enschede FM is te vinden op Ziggo: kanaal 40 (dig) en kanaal 6, 182.25 Mhz (analoog), KPN Glasnet: kanaal 50, KPN IPTV: kanaal 1317, Glashart Media: kanaal 2023.