Evenementgegevens


Trompettist Teus Nobel is dinsdag 19 november te gast tijdens de maandelijkse jazzavond in kroeg Home aan de Kerkstraat 2 in Eibergen. Met concerten in meer dan twintig landen, verspreid over alle zes werelddelen, mogen we bij trompettist Teus Nobel inmiddels spreken van een jazzartiest van internationale allure. Begin dit kalenderjaar bracht hij alweer zijn vierde jazzalbum uit, genaamd “Journey Of Man”, na voorgangers “Flow” (2012), “Legacy” (2014) en “Social Music”. In december van dit jaar volgt bovendien album nummer vijf met “Saudade”, waarop hij de muziek van Antônio Carlos Jobim eert.

Hij stond meermaals met eigen formaties op het North Sea Jazz Festival. In de afgelopen jaren deelde hij het podium met onder anderen Jef Neve, Jasper Blom, Frank McComb, Candy Dulfer, Reinier Baas en was hij gastsolist in een uitverkocht Concertgebouw bij het Jazz Orchestra of the Concertgebouw. Teus was de afgelopen 9 jaar als solotrompettist verbonden aan het Orkest Koninklijke Luchtmacht. Deze werkzaamheden zette hij in september van dit jaar stop om zich volledig te kunnen richten op zijn solocarrière.

Tijdens Jazz at Home wordt Teus Nobel begeleid door Peter Beets, Marius Beets en een slagwerker. Samen brengen ze een tribute aan Miles Davis.

De deur is geopend vanaf 20:00. Het optreden begint omstreeks 20:45 aan de Kerkstr 2 in Eibergen. Entree bedraagt €10,-. Uitsluitend kaartverkoop aan de deur.