Evenementgegevens


Hij is een geboren entertainer, die alleen al als hij opkomt de zaal weet te ‘pakken’, schrijft de Telegraaf over gastheer Peter Beets, pianist van wereldklasse met een grote voorliefde voor Jazz. Vanuit die liefde vindt hij het fantastisch om met andere bevlogen musici op avontuur te gaan om de fantasie te prikkelen en nieuwe muzikale smaken te creëren.

Vandaag ontmoet Peter de fantastische trompettist Ruud Breuls, superster uit de jazz, blues en funk, die wereldwijd bekendheid geniet als solist bij grote orkesten als Metropole Orchestra, WDR big band en the Jazz Orchestra of the Concertgebouw.

In deze nieuwe maandelijkse serie in de Kleine Willem bepalen Peter en de gastsolist samen welke nummers ze spelen en ook welke bassist en drummer ze naar Enschede meenemen, om het allemaal nog spannender te maken.

Leden/Jaarkaarthouders van Jazzpodium de Tor

Met de kortingscode ‘ledentor’ krijgen leden/jaarkaarthouders van Jazzpodium de Tor €2,50 korting op de voorstelling in De Kleine Willem. Deze actiecode kun je invoeren in het online bestelproces.