Evenementgegevens


In september 2020 bestaat Jazzpodium de Tor vijftig jaar. Reden voor een feestje. Een feestjaar, zelfs. En als het corona-virus ons niet te veel spaken in de wielen steekt, wordt het een prachtig en memorabel jubileumjaar.

Hoe kun je dat jubileumjaar nu beter beginnen dan met een concert van de nestor van de Nederlandse jazz?  Ack van Rooyen, goede vriend van De Tor,  gelauwerd als ridder in de orde van Oranje Nassau en de kersverse winnaar van de Boy Edgarprijs 2020, komt met een speciaal voor die gelegenheid samengestelde ‘dreamband’ het jubileumjaar van Jazzpodium de Tor openen.

Op 25 september 2020 geeft hij, samen met Jurai Stanik (piano) Peter Peuker (sax), Ruud Ouwehand (bas) en Wim Kegel (drums), het eerste concert in het nieuwe jubelseizoen van Jazzpodium de Tor. In verband met de corona-maatregelen niet in het vertrouwde onderkomen aan de Walstraat in Enschede maar op het podium van Theater Mystiek in Spinnerij Oosterveld in Enschede.

Members first!

Leden/jaarkaarthouders van Jazzpodium de tor hebben voorrang bij het reserveren voor dit concert. Heb je een seizoenskaart van Jazzpodium de Tor dan kun je nu al reserveren voor dit concert.

De losse verkoop van kaarten start 1 september 2020.

Reserveren verplicht ivm corona

In verband met de Corona-maatregelen van de overheid zijn wij verplicht je te vragen om voor dit concert te reserveren. Dat geldt ook als je een seizoenskaart van Jazzpodium de Tor hebt. Ook zijn wij verplicht iedere bezoeker op naam te registreren. Het is helaas niet mogelijk voor meerdere mensen tegelijk te reserveren. Wij vertrouwen op je begrip.

Leden/Seizoenskaarthouders van Jazzpodium de Tor hebben voorrang bij het reserveren van kaarten. Ben je geen lid van Jazzpodium de Tor dan kun je vanaf 1 september 2020 kaarten bestellen.

NB: Je ontvangt van ons een bevestiging op het email-adres dat je hierboven hebt ingevuld. De reservering is pas geldig als je die bevestigingsmail hebt ontvangen.