Evenementgegevens


Zaterdag 10 november verandert de zaal van het Bonhoeffer College aan de Van der Waalslaan in Enschede in een authentiek café met de ouderwets gezellige bijbehorende sfeer. Het ontbreekt alleen nog de rook van een dikke sigaar en sigaretten. Maar dat is toch niet meer van deze tijd!

All That Jazz; een productie van het grootorkest van de Koninklijke Enschedese Burgerharmonie met een eigen combo & zangeressen. Op zaterdag 10 november nemen wij je mee terug in de tijd. De Koninklijke Enschedese Burgerharmonie (KEBH) presenteert die avond het concert ‘All That Jazz’ onder leiding van dirigent Jos Pijnappel. Leuk om te weten, oorspronkelijk betekent het woord Jazz een ‘zeer energieke dans’. De bedoeling van deze avond is dan ook om ieder mee te nemen in een energiek en avondvullend programma. Het grootorkest wordt deze avond aangevuld met combo en 2 geweldige zangeressen, Nadya Bolhaar en Lotte Braam.

De aula van het Bonhoeffer College zal worden omgetoverd tot een authentiek café en speciaal voor dit concert verwelkomen wij je dan ook door de rode loper letterlijk uit te rollen. Als herinnering aan dit concert kan je tussendoor plaats nemen op een heuse Chesterfieldbank voor een ‘kiekje’ van deze avond.

Veel bekende Jazz hits komen aan bod. Natuurlijk “The King of Swing” van Benny Goodman, maar ook Duke Ellington, Caro Emerald en een klassieker als Li’l Darlin‘ mag natuurlijk niet ontbreken. En herinner je je A Night in Tunesia nog?

Kom je ook genieten van dit concert?
Wij heten je graag van harte welkom op zaterdag 10 november 2018 op het Bonhoeffer Collega aan de Van der Waalslaan 35 te Enschede. De zaal opent om 19:30 uur, waarna het concert om 20:00 uur zal beginnen.