Evenementgegevens


Pop, Jazz en Gipsy Swing met het Joscho Stephan Trio.

Een gitaar-sensatie, die een echte gitaarliefhebber niet mag missen! Een muzikaal ”vijf-uurtje” in het gezellige theater van het Bornse kulturhus. Joscho Stephan en zijn band brengen aanstekelijke gipsy swing, maar dat niet alleen. Zijn grote voorbeeld is jazzgitarist Django Reinhardt, maar ook The Beatles geven hem veel inspiratie.

Joscho speelde samen met grote jazzmuzikanten als Paquito de Rivera, James Carter, Charlie Mariano en Grady Tate. In Australië heeft Joscho getoerd met topgitaristen Tommy Emmanuel en Martin Taylor. In de USA trad hij op tijdens het CAAS-festival (Chet Atkins Appreciation Society) in Nashville. Een jaarlijks terugkerend evenement, dat ter ere van de welbekende Chet Atkins in het leven is geroepen. Om enkele andere deelnemers te noemen: Jerry Reed, Steve Wariner, Albert Lee, Doc Watson en Tommy Emmanuel.

Daarnaast heeft hij samen met zijn band op verschillende Europese festivals gespeeld. Zijn debuut ‘Swinging Strings’ werd ‘Album van de maand’ in het Amerikaanse magazine Guitar Player waarin hij “the guarantor for the future of Gipsy jazz guitar’ genoemd werd.

Entree: €18,00 inclusief een consumptie,

Bellen kan ook: 074 – 2657200