Evenementgegevens


Een halve eeuw geleden werd Jazzpodium de Tor opgericht. In die halve eeuw  hebben vele grootheden op het podium van De Tor gestaan, maar één van de absolute recordhouders is waarschijnlijk drummer Eric Ineke. Volgens de onvolprezen Jazzkroniek de Tor verzorgde hij een een dikke honderd concerten als bandleider en als sideman bij zo’n beetje alle grootheden uit de jazzgeschiedenis.

Uiteraard mag hij niet ontbreken in het jubileumprogramma van De Tor. Vorig jaar gooide Corona roet in het eten maar dit seizoen staat hij, ijs en weder dienende, op het podium in het Mystiek Theater. Samen met zijn eigen JazzXpress, bestaande uit de fine-fleur van de Nederlandse jazz. allemaal heren met een enorme staat van dienst en een jarenlange warme band met De Tor. Als dat geen feestje wordt…..

Eric Ineke’s JazzXpress bestaat uit:

Eric Ineke: drums
Rob van Bavel: piano
Marius Beets: bas
Rik Mol: trompet
Sjoerd Dijkhuizen: sax

Reserveren verplicht ivm corona

In verband met de Corona-maatregelen van de overheid zijn wij verplicht je te vragen om voor dit concert te reserveren. Dat geldt ook als je een seizoenskaart van Jazzpodium de Tor hebt. Ook zijn wij verplicht iedere bezoeker op naam te registreren. Wij vertrouwen op je begrip.

De bevestigingsmail zal naar dit mailadres worden verstuurd.

I.v.m. de corona-maatregelen moeten wij je ook vragen je telefoonnummer (bij voorkeur 06-nummer) door te geven.

Ticket Prijs Aantal
Normaal entree €15,00 Uitverkocht
Studenten/jeugdkaart (<27 jr) €10,00 Uitverkocht
Vijfrittenkaart €0,00 Uitverkocht
Lid/Jaarkaarthouder €0,00 Uitverkocht

NB: Je ontvangt van ons een bevestiging op het email-adres dat je hierboven hebt ingevuld. De reservering is pas geldig als je die bevestigingsmail hebt ontvangen.


Chef's Table


Voorafgaand aan dit concert organiseren we de Chef's Table. Vanaf 19:00 uur aanschuiven bij de musici voor een smakelijke drie-gangen maaltijd. De kosten voor deze maaltijd bedragen €20,00. Deze kosten kun je op de avond zelf afrekenen (bij voorkeur met PIN) bij Mystiek. Voor de Chef's Table moet je wel even -uiterlijk 24 uur van tevoren- reserveren.