Evenementgegevens


Een nieuw landelijk project waarbij amateurbigbands aan lokale amateurkoren gekoppeld. Ieder koppel gaat in mei/juni 2023 een spetterend concert geven in het theater gecombineerd met een professionele regionale instrumentalist als gast. Voor dit optreden worden 10 speciale arrangementen geschreven voor bigband én koor! Er nemen bigbands en koren deel uit Den Haag, Gorcum, Utrecht, Harderwijk én Enschede!

Deze vrijdagavond kun je je heerlijk onderdompelen in een geweldig concert waarbij de swingende bigband Fraggle Jazz Orchestra de samenwerking aangaat met het energieke JazzKoor Enschede.

Deze twee Enschedese gezelschappen presenteren een speciaal geschreven programma waarin het beste van beide werelden naar boven komt in een rijke variatie van muziekstijlen. Prachtige vocalen, instrumentale improvisaties, speelse interacties en spetterende tutti’s waar je niet bij stil kunt blijven zitten!

Ook is deze avond niemand minder dan hammond organist John Hondorp aanwezig om bij een aantal stukken als gastsolist acte de présence te geven.

Kortom: een concert dat je niet wilt missen. Het aantal tickets is beperkt, dus zorg dat je ze vandaag nog in huis haalt!

Voor meer informatie over dit concert ga je naar: https://bigbandmeetschoir.nl

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie. Het Fonds voor Cultuurparticipatie stimuleert het meedoen aan cultuur.

Het concert wordt georganiseerd door Stichting BigbandsForever i.s.m. Fraggle Jazz Orchestra en JazzKoor Enschede.