Evenementgegevens


Het B-Movie Orchestra is terug! Na twee goed ontvangen albums, meerdere tournees en optredens als ‘duettenhuisband’ van De Wereld Draait Door presenteert B-Movie Orchestra de lang verwachte nieuwe plaat en gelijknamige tour Dr. Jekyll and Sister Hyde.

Gewapend met vijf blazers, percussie, hammondorgel, drums, gitaren, curieuze filmbeelden en de hypnotiserende zang van de Cinematic Fever Girls neemt B-Movie Orchestra het publiek in hun nieuwe show mee in een wereld waar de auto’s scheuren, de pistolen schieten, de erotiek bedwelmt, monsters het podium oprennen en de musici filmhelden worden.

B-Movie Orchestra steekt de allerbeste B-filmmuziek in een fris jasje. Hierbij hanteert de band de voor het B-filmgenre zo kenmerkende ‘niets moet, alles mag’ attitude. Blues, rock, bossanova, klassiek, big band, jazz, psychedelica en funk smelten komen samen in een swingende mix waarin de mogelijkheden eindeloos zijn! Een optreden van de B-Movie Orchestra is daarom even overweldigend als naar een spectaculaire film gaan. B-Movie Orchestra is een totaal belevenis!

Inleiding en B-Movie Bingo!

Voorafgaand aan de voorstelling laat acteur/regisseur en B-filmkenner pur sang Michael Helmerhorst het publiek kennismaken met de absolute missers en rake voltreffers van de B-film. Voor de inleiding hoeft niet gereserveerd te worden. De inleiding begint om 20.00 uur in dezelfde zaal als de show.

Na het concert presenteert stand-up comedian Eric van der Woude in de Thalesfoyer de B-Movie Bingo: Stand-up comedian Eric van der Woude trekt zijn beste glitterpak aan en host een bingo barstensvol B-film anekdotes, lijzige grappen, monsters, aliens, schurken, vechtjassen en verleidsters. Rijtje of een volle kaart? Mooie prijzen! Kaarten voor de B-Movie Bingo zijn gratis, maar dienen wel gereserveerd te worden en is alleen mogelijk in combinatie met een bezoek aan de show.

Korting Tor-leden

Leden/Jaarkaarthouders van Jazzpodium de Tor krijgen € 5,00 korting op de entreeprijs. Reserveren kan telefonisch via de kassa van het Rabotheater 074-255 6789 van maandag t/m zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur.