Evenementgegevens


Beleef een magisch kerstconcert met Big Band Eighty-Nine en gospelkoor Vision!

De wereld van de bigband muziek en van de gospel komen hier samen, in een unieke samenwerking met gezamenlijke arrangementen voor band en koor.

De Bornse Big band Eighty-Nine brengt de luisteraar terug in de nostalgische sfeer van de jaren ’30 tot ’60 van de vorige eeuw. Dit is het swingtijdperk waarin de beroemde big-bands tot bloei kwamen. De band staat onder leiding van Bert Fransen. Gospelkoor Vision bestaat al sinds 1983 en brengt swingende kerkelijke muziek, zoals gospel, ballads en popliederen. De muzikale leiding van dit koor wordt verzorgd door Jan Leemhuis, die ook trompettist is bij Big Band Eighty Nine. Bijzonder is dat Jan Leemhuis een aantal arrangementen heeft geschreven, speciaal voor deze muzikale samenwerking.

Zowel de bigband muziek als de gospel vinden hun oorsprong in de Afro- Amerikaanse cultuur. Dat beloofd dus een swingende avond te worden met traditionele en eigentijdse kerstliederen. De gecombineerde energie en passie van Big Band Eighty-Nine en Gospelkoor Vision zorgen voor een avond vol kerststemming en betovering.
Bestel snel uw kaartjes voor dit buitengewone kerstconcert, want ze zijn beperkt en gaan snel! Maak van deze kerst een onvergetelijke ervaring en wees er bij!
Wij verwelkomen u graag op dit bijzondere kerstconcert. Tot dan!

Datum: vrijdag 22 december 2023
Aanvang: 20.00
Locatie: Theater Het Punt, Burgemeester Koetjestraat 2-4, 7681 ZP Vroomshoop
Entree: € 15,00
U kunt uw kaartjes hier bestellen.

www.bb89.nl