Good Friends, Fine Food & Great Jazz

Onder dat motto organiseren we, voorafgaand aan bepaalde concerten in Mystiek Theater een gezellig aanschuifdiner. Want hoe kun je een topavond nu beter beginnen dan samen met de musici en andere bezoekers een hapje te eten en een drankje te drinken.

De formule is simpel: voorafgaand aan het Tor-concert ( zo rond 19:00 uur) schuif je aan aan de tafel bij de andere genieters en bij de musici. Eten wat de pot schaft, maar reken maar dat dat van topkwaliteit is.

Drie gangen smaak en gezelligheid voor € 20,00.

Aanschuiven bij de Chef’s Table kost €20,00 per persoon. Daarvoor krijg je altijd een drie-gangen-menu bestaande voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Dat bedrag betaal je ter plekke bij Mystiek, bij voorkeur met de PIN.

Wel even reserveren

Bij het reserveren voor de betreffende concerten kun je op het formulier aangeven of je aan wilt schuiven bij de Chef’s Table.

Uw chef: Willem Habers

De diners worden bereid door vrijwilligers onder leiding van onze ‘eigen’  voorzitter en chef-de-cuisine Willem Habers. Dat ‘ie vlot van de tongriem is, weten de vaste bezoekers van Jazzpodium de Tor wel, maar dat ‘ie ook fantastische culinaire kwaliteiten beschikt, is misschien wel één van de best bewaarde geheimen van Twente. Niet lang meer..

Bij de volgende concerten is een Chef’s Table

    Jazz & Cooking: What A Combo…

    Jazz en lekker eten gaan heel goed samen. Jazz-liefhabbers zijn lekkerbekken. Kijk alleen maar naar alle albumtitels die iets met koken en eten te maken hebben: “Cookin’with Miles Davis”, “The George Benson CookBook”, “Cooking with John Coltrane”, “Cookin’and Burnin'”…. en zo kunnen we nog wel even doorgaan….