Good Friends, Fine Food & Great Jazz

Onder dat motto organiseren we, voorafgaand aan bepaalde concerten in Mystiek Theater een gezellig aanschuifdiner. Want hoe kun je een topavond nu beter beginnen dan samen met de musici en andere bezoekers een hapje te eten en een drankje te drinken.

De formule is simpel: voorafgaand aan het Tor-concert ( zo rond 19:00 uur) schuif je aan aan de tafel bij de andere genieters en bij de musici. Eten wat de pot schaft, maar reken maar dat dat van topkwaliteit is.

Drie gangen smaak en gezelligheid voor € 17,50

Aanschuiven bij de Chef’s Table kost €17,50 per persoon. Daarvoor krijg je altijd een drie-gangen-menu bestaande voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Dat bedrag betaal je ter plekke bij Mystiek, bij voorkeur met de PIN.

Wel even reserveren

Bij het reserveren voor de betreffende concerten kun je op het formulier aangeven of je aan wilt schuiven bij de Chef’s Table.

Ja, ik schuif graag aan bij The Chefs Table
Contact Gegevens

Uw chef: Willem Habers

De diners worden bereid door vrijwilligers onder leiding van onze ‘eigen’  voorzitter en chef-de-cuisine Willem Habers. Dat ‘ie vlot van de tongriem is, weten de vaste bezoekers van Jazzpodium de Tor wel, maar dat ‘ie ook fantastische culinaire kwaliteiten beschikt, is misschien wel één van de best bewaarde geheimen van Twente. Niet lang meer..

Bij de volgende concerten is een Chef’s Table


 • vrijdag 9 oktober 2020 21:00 uur start concert, 19:00 uur start Chef's Table

  Marijn Ouwehand & Jetse de Jong

  Zo vader, zo zoon. De appel valt niet ver van de boom. En goede wijn behoeft geen krans. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Dat geldt zeker voor de jongste telg uit Enschede’s meest roemruchte jazzgeslacht Ouwehand. Bassist, dirigent, zangcoach maar vooral jazz-zanger Marijn Ouwehand voegt vanavond een nieuw wapenfeit aan zijn al indrukwekkende lijst toe. Marijn wordt begeleid door studiegenoot Jetse de Jong op piano. En, heel bijonder,...

  Lees meer


 • vrijdag 23 oktober 2020 21:00 uur start concert, 19:00 uur start Chef's Table

  Jasper Blom Quartet feat. Pablo Held

    Toe maar: nog een Boy Edgar Prijswinnaar op het Tor-On-Tour-podium! Saxofonist Jasper Blom kreeg de Boy Edgar Prijs in 2019 voor zijn “niet aflatende bezieling,(…) zijn zin voor het grote muzikale avontuur, de diversiteit, humor, connectie, improvisatie en zijn omvangrijke, diepgaande oeuvre…”, aldus de jury in haar rapport. Sinds lange tijd manifesteert Jasper Blom zijn creatieve kern met zijn uitmuntende kwartet, dat hem op intense wijze verbindt met jazzhelden Jesse van Ruller,...

  Lees meer


 • vrijdag 6 november 2020 21:00 uur start concert, 19:00 uur start Chef's Table

  Eric Ineke JazzXpress feat. Tineke Postma

  Een halve eeuw geleden werd Jazzpodium de Tor opgericht, maar In 2020 is het honderd jaar geleden dat de legendarische saxofonist Charlie ‘Bird’ Parker werd geboren. Charlie Parker, ook wel de Mozart van Amerika genoemd, was een van de belangrijkste figuren in de ontwikkeling van de jazz, meer specifiek de bebop. Zijn invloed gaat zover dat er in de jazzgeschiedenis wordt gesproken van een jazz vóór en een jazz ná...

  Lees meer


 • vrijdag 20 november 2020 21:00 uur start concert, 19:00 uur start Chef's Table

  Corrie Van Binsbergen – Playstation

  Gitariste/componiste Corrie van Binsbergen stopt na 2020 met het organiseren van tournees voor bands, projecten en festivals en gaat zich helemaal toeleggen op het componeren. Maar voordat het zover is laat ze nog even flink van zich horen met haar superband Playstation. Met Vanbinsbergen Playstation pakte Corrie van Binsbergen in 2015 de draad van haar eerdere prettig-gestoorde instrumentale bands (zoals Corrie en de Brokken, het kwartet VanBinsbergen met Anton Goudsmit...

  Lees meer

Jazz & Cooking: What A Combo…

Jazz en lekker eten gaan heel goed samen. Jazz-liefhabbers zijn lekkerbekken. Kijk alleen maar naar alle albumtitels die iets met koken en eten te maken hebben: “Cookin’with Miles Davis”, “The George Benson CookBook”, “Cooking with John Coltrane”, “Cookin’and Burnin'”…. en zo kunnen we nog wel even doorgaan….