Uitgesteld tot 28 en 29 augustus 2021

Bluesclub NIXENMEER, Jazzpodium De Tor en Mystiek Theater hebben de handen ineen geslagen en de instrumenten op elkaar afgestemd.

Met trots presenteren wij de eerste editie van wat wel eens een heel mooie traditie zou kunnen worden: het Blue Note Festival!

 

Jazz meets blues @ Mystiek

De ambitie is groot, maar we beginnen klein, mede door de beperkingen die de corona-maatregelen ons opleggen.
Twee dagen, eerste en tweede Pinksterdag, op het terras achter het Mystiek Theater, van twee tot zes in de middag met maximaal vijftig bezoekers. Dat zijn de regels, daar houden we ons aan.

Maar de sfeer zal er niet minder om zijn!

Alles is onder voorbehoud van de geldende corona-maatregelen

Het programma:


 • zaterdag 28 augustus 2021 15:00 uur

  Blue Note Festival – Blues

  Alles is onder voorbehoud van de geldende corona-maatregelen. Bluesclub NIXENMEER, Jazzpodium De Tor en Mystiek Theater hebben de handen ineen geslagen en de instrumenten op elkaar afgestemd. Met trots presenteren wij de eerste editie van wat wel eens een heel mooie traditie zou kunnen worden: het Blue Note Festival! JAZZ MEETS BLUES @ MYSTIEK De ambitie is groot, maar we beginnen klein, mede door de beperkingen die de corona-maatregelen ons...

  Kaarten bestellen


 • zondag 29 augustus 2021 15:00 uur

  Blue Note Festival – New Sound Jazz Machine

  De New Sound Jazz Machine: een begrip onder de vaste bezoekers van Jazzpodium de Tor. Enthousiast, avontuurlijk en verrassend. De composities en arrangementen van bandleider Joris Bolhaar staan garant voor een verfrissende muziekervaring!

  Kaarten bestellen

Alles is onder voorbehoud van de geldende corona-maatregelen.