A Love Supreme. Coltrane’s hommage aan de echte onvoorwaardelijke liefde. Die hij de onvergetelijkheid in blies met ongeëvenaarde passie en bevlogenheid.
A Love Supreme. Onvoorwaardelijke liefde. Dat typeert de musici die in De Tor optreden en de vrijwilligers die die dat iedere keer weer mogelijk maken. Onvoorwaardelijke liefde voor de jazz.

logoA Love Supreme. Onvoorwaardelijke liefde. Dat typeert ook de mensen van AFdH Uitgevers. Echte liefde voor boeken en literatuur. Boeken met zorg en liefde geschreven, samengesteld en vormgegeven. Over leven, verwondering, passie, schoonheid. En over jazz. Bijvoorbeeld het boek  A Love Supreme van Henk Romijn Meijer.

Voor schrijver Henk Romijn Meijer was jazzmuziek ‘een levenslange jeugdpassie’. Op zijn elfde kwam hij in de ban van de jazz en die ban is nooit meer verdwenen. Dit boek brengt in woord en beeld bij elkaar wat Romijn Meijer zo fascineerde in de jazz. Hij schrijft met grote kennis van zaken maar gelukkig vooral als liefhebber over de muziek en de muzikanten die hij tegenkomt.

alovesupremeLeden/jaarkaarthouders van Jazzpodium de Tor krijgen allemaal dat boek. Cadeautje van AFdH.
Voor liefhebbers van jazz, van liefhebbers van jazz.
Omdat ze die onvoorwaardelijke liefde delen.
AFdH Uitgevers en Jazzpodium de Tor.
Mooi koppel. A Love Supreme.

www.afdh.nl