“It Don’t Mean A Thing, If It Ain’t Got That Swing…”.

Die swing, die viel het het afgelopen jaar een beetje tegen; we hadden ons het vijftigste jubileumjaar van Jazzpodium de Tor wel iets anders voorgesteld. Door corona konden we nauwelijks iets organiseren. Maar, zoals Chet Baker ook al zo prachtig zong: “Always Look For The Silver Lining“.

Blue Note Festival

Dit weekend beginnen we aan het 51e seizoen van Jazzpodium de Tor. Als opmaat het Blue note Festival dat we samen met onze vrienden van blusclub NIXENMEER organiseren. Oorspronkelijk was het de bedoeling dit festival te organiseren in het Pinksterweekend, maar corona stak ook daar een stokje voor. Vandaar dat is is verplaatst naar 28 en 29 augustus. De zaterdag is voor de blues, de zondag voor de jazz. Als je destijds kaarten hebt gereserveerd, zijn die dit weekend ook gewoon geldig. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Wat hebben we dit seizoen nog meer in petto

In het nieuwe seizoen, dat op 17 september officieel wordt geopend met een concert van talent van Twentse bodem Nick Kerkhoff en zijn kwartet, veel concerten die oorspronkelijk waren gepland in het jubileumjaar. Gelukkig hebben we veel concerten kunnen verplaatsen naar dit jaar.

Lidmaatschap/Seizoenskaart

Heb je een seizoenskaart voor het seizoen 2020/2021, dan blijft die het komende seizoen gewoon geldig. Daarnaast kun je uiteraard ook dit seizoen losse entreekaarten en vijfritten-kaarten kopen. Reserveren gaat via de site.

Programmaboekje

Normaal gesproken zou rond deze tijd het programmaboekje voor het komende seizoen bij je in de brievenbus vallen.
Door de onzekerheden wat betreft maatregelen en mogelijkheden in verband met de corona-pandemie, hebben we besloten om dit jaar geen gedrukt programmaboekje uit te brengen. (De editie van vorig jaar was een week na verschijnen al achterhaald.)

Hou daarom de website jazzpodiumdetor.nl in de gaten. Die geeft altijd de meest actuele informatie over onze activiteiten. Je kunt je ook abonneren op onze “Weekly Update”. Dan sturen we je iedere week de meest recente informatie per email. We spammen niet: hebben we niets te melden, dan sturen we ook geen Weekly Update.