Evenementgegevens


foto: Marc Slegers

De muziek van Undercurrent Trio biedt een grote verscheidenheid aan verschillende stemmingen.

De opwindende internationale groep Undercurrent Trio speelt spannende, vrije en intense muziek. De muziek van Undercurrent Trio biedt een grote verscheidenheid aan verschillende stemmingen. Melodieën uit het hart vertellen een verhaal terwijl de band zich door muzikale landschappen beweegt met gebruik van verschillende klankkleuren en contrasten. Avonturen in muzikale stijlen creëren filmische muziek in dromerige kleuren, donkere sombere dikke grooves of scherp politiek commentaar.
De drie muzikanten verkennen de meeslepende en soms meeslepende composities door veel vrijheid van expressie te nemen en door sterk samenspel en felle improvisaties van alle drie de leden.
De ongebruikelijke instrumentatie van klarinet, basklarinet, tenorsaxofoon, gitaar en drums biedt de luisteraar een fris geluid. Het gebruik van de muzikale ruimte is een sterk punt van het Trio.

De ongebruikelijke bezetting van klarinet, basklarinet, tenorsaxofoon, gitaar en drums biedt de luisteraar een fris geluid. Voor dit concert wordt het trio aangevuld door één van Neerlands meest vermaarde trompettisten: Gerard Klein.

Bezetting:

  • Gerard Kleijn – trompet
  • Iman Spaargaren – tenorsaxofoon en klarinet
  • Guillermo Celano – gitaar
  • Marcos Baggiani – drums

Reserveren / Kaarten bestellen

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.