Evenementgegevens


Graag nodigt de Jazzsocieteit Enschede we u voor deze avond uit op 4 januari 2020 vanaf 19.30 uur (zaal open 19.00 uur) in hun gezellige thuishonk La Roche.

We hebben voor deze avond op veler verzoek uitgenodigd; THE JAY JAY’S JAZZMEN waar u in september met veel plezier van hun Close Harmony kon genieten. Zes professionele musici met een professionele uitgelaten dixieland sound.

Maar daarmee zijn we er nog niet. Want zoals u van ons gewend bent hoort daar ook nog een feestband bij en daarvoor hebben we uitgenodigd: Partyband “VEUR DE LOL” en doar hebt wie wa onmeunig völ zin in!
Deze zal met veel plezier en stemming afwisselend met the Jay Jay’s spelen in het restaurant met ook zit- en dansmogelijkheid. Zij zijn meesters in Nederlandse en Duitse schlagers en uiteraard Engelse nummers uit de 60, 70 en 80er jaren, waarin u zeker uw jongere jaren kunt herkennen en met veel plezier op zult kunnen dansen!!.

Kaarten
De kaarten kosten dit jaar € 20,00 p.p. en donateurs krijgen € 5 korting! Ze zijn verkrijgbaar op onze bijeenkomsten van 17/11 en 8/12 en U kunt ze ook reserveren op l.aalders@lijbrandt.nl met als onderwerp kaarten en aan te geven hoeveel kaarten u wenst en onder welke naam u deze reserveert! En met eventueel de naam van uw bankrekening indien afwijkend. We registreren dan uw naam en kunt u het benodigde bedrag betalen op onze bank rekening: NL63 ABNA 040 51 86 371 t.n.v. Jazzsociëteit Enschede. De kaarten zijn dan beschikbaar op de avond op naam vanaf 19.00 uur bij de ingang van de zaal. De datum van betaling bepaalt de kaartentoewijzing. Want VOL=VOL!!! We hebben zitplaatsen en statafels met barkrukken. Dus op tijd komen!!