Evenementgegevens


Sinds 2014 is New Sound Jazz Machine (NSJM) actief onder leiding van dirigent-componist Joris Bolhaar. Alle stukken die ze spelen zijn door hem geschreven of bewerkt. Wat deze jazz bigband uniek maakt? De bezetting van enthousiaste professionele- en amateur jazz muziekanten. En: de home-made jazzcomposities! Of zoals Joris ze noemt: ‘werkjes’ :).

Vaste prik: twee keer per jaar spelen ze in Jazzpodium de Tor: aan het eind van het jazz-seizoen verzorgen ze traditiegetrouw de seizoensafsluiter en rond de kerst komen ze ieder jaar weer met een speciaal KERSTCONCERT op de proppen. Met gevoelige en serieuze tot knotsgekke jazzarrangementen van vele bekende kerst klassiekers zoals: Nu Zijt Wellekome, It’s Beginning to look a lot like Christmas, Stille Nacht, Driving Home for Christmas, Let it Snow.. en nog VEEL MEER!!

En, mits de RIVM-maatregelen het toestaan, meezingen mag….

Reserveren verplicht ivm corona

In verband met de Corona-maatregelen van de overheid zijn wij verplicht je te vragen om voor dit concert te reserveren. Dat geldt ook als je een seizoenskaart van Jazzpodium de Tor hebt. Ook zijn wij verplicht iedere bezoeker op naam te registreren. Wij vertrouwen op je begrip.

Ticket Prijs Aantal
Normaal Entree €15,00 Uitverkocht
Student/jongerenkaart (<27jr.) €10,00 Uitverkocht
Tor-seizoenskaarthouder €0,00 Uitverkocht
Tor vijfrittenkaart-houder €0,00 Uitverkocht

NB: Je ontvangt van ons een bevestiging op het email-adres dat je hierboven hebt ingevuld. De reservering is pas geldig als je die bevestigingsmail hebt ontvangen.