Evenementgegevens


1bb9706Erik Robaard studeerde bas aan het Hilversums Conservatorium. Hij speelde o.a. met Denise Jannah, Thijs van Leer en Michiel Borstlap en werkte mee aan diverse cd-opnames voor artiesten als Milly Scott en Brigitte Kaandorp. De laatste jaren toert hij o.a. met het Deep River Quartet in binnen- en buitenland.

Frits Landesbergen is volgens velen de beste vibrafonist van Nederland en omstreken. Hij trad onder andere op met Madeline Bell, het Rosenberg Trio, Louis van Dijk, Cor Bakker, Georgie Fame, Milt Jackson, Toots Thielemans, Thijs van Leer en Monty Alexander.

Maarten van der Grinten studeerde als gitarist in 1987 cum laude af aan het Hilversums Conservatorium bij Wim Overgaauw. Hij is werkzaam aan het Conservatorium van Amsterdam, waar hij Anton Goudsmit tot zijn leerlingen mocht rekenen. Hij is onder andere bekend van de bands DIG d’DIZ en Dirindi, als duo met Jesse van Ruller, als gitarist bij vocalisten Laura Fygi, Mathilde Santing, Humphrey Campbell en in het Van der Grinten-Herman Quartet met Benjamin Herman.

Dré Pallemaerts is al meer dan 30 jaar actief in de internationale jazzscène en heeft gespeeld met vele grote namen zoals Toots Thielemans, Joe Lovano, John Scofield, Bob Brookmeyer, Philip Catherine, Kenny Wheeler, Norma Wintston, Tom Harrell, Art Farmer, James Williams, Ernestine Anderson.

Bezetting:

  • Frits Landesbergen: vibrafoon,
  • Maarten v.d. Grinten: gitaar,
  • Dré Pallemaerts: drums,
  • Erik Robaard: bas.