Evenementgegevens


Alles is onder voorbehoud van de geldende corona-maatregelen. We hopen dat op deze datum entertainment op het terras is toegestaan.

Bluesclub NIXENMEER, Jazzpodium De Tor en Mystiek Theater hebben de handen ineen geslagen en de instrumenten op elkaar afgestemd.

Met trots presenteren wij de eerste editie van wat wel eens een heel mooie traditie zou kunnen worden: het Blue Note Festival!

JAZZ MEETS BLUES @ MYSTIEK

De ambitie is groot, maar we beginnen klein, mede door de beperkingen die de corona-maatregelen ons opleggen.
Twee dagen, eerste en tweede Pinksterdag, op het terras achter het Mystiek Theater, van twee tot zes in de middag met maximaal vijftig bezoekers. Dat zijn de regels, daar houden we ons aan.

Maar de sfeer zal er niet minder om zijn!

New Sound Jazz Machine

De New Sound Jazz Machine: een begrip onder de vaste bezoekers van Jazzpodium de Tor. Enthousiast, avontuurlijk en verrassend. Op het programma staan zowel bekende NSJM-klassiekers als gloednieuwe stukken. Kortom, het belooft een spetterende middag te worden.

Bandleider Joris Bolhaar

NSJM is één van de jongste bigbands uit de regio en staat onder de bezielende leiding van Joris Bolhaar. Hij wist voor zijn rol als bandleider, bassist, componist en arrangeur van NSJM de solistenprijs van de International Big Band Competition in Hoofddorp in de wacht te slepen.New Sound Jazz Machine 11.06.15

Alles is onder voorbehoud van de geldende corona-maatregelen. We hopen dat op deze datum entertainment op het terras is toegestaan.

Reserveren / Kaarten bestellen

Dit evenement is uitverkocht.