Uitnodiging Vrijwilligers KerstBorrel

Jazzpodium de Tor
vrijdag 23 december 2022, 19:00 uur

Vrijwilligerskerstborrel
Beste vrijwilliger,

Een goede afsluiting...

Geen concert in De Tor op 23 december 2022. Dit kalenderjaar willen we afsluiten met een gezellige kerstborrel met alle vrijwilligers die de afgelopen jaren Jazzpodium de Tor mogelijk hebben gemaakt.

Een gezellige kerstborrel met een hapje, een drankje en natuurlijk toepasselijke live-muziek. Van wie? ...dat houden we nog even onder de kerstmuts...

We beginnen om 19:00 uur en sluiten af rond 21:30 uur. Dan kun je ook nog op tijd zijn voor alle voorbereidingen voor de komende kerstdagen...

Het afgelopen seizoen hebben we een aantal wisselingen in onze vrijwilligersploeg gehad. Een aantal vrijwilligers heeft, om uiteenlopende redenen, moeten besluiten zich niet langer in te kunnen of willen zetten voor ons cluppie. Wij zijn heel dankbaar voor hun inzet, de afgelopen jaren.
Maar gelukkig mogen we ook nieuwe vrijwilligers begroeten. Bij de bardienst, bij de kassaploeg en bij de 'knopp'n-keerls en -deernes'.

Daarom nodigen we je bij deze uit voor de Vrijwilligers KerstBorrel op
vrijdag 23 december 2022, vanaf 19:00 uur in Jazzpodium de Tor aan de Walstraat 21 in Enschede. Die avond dus geen concert, wel een borrel voor de vrijwilligers.


In verband met de catering vragen we je wel even om je aan te melden, via onderstaande knop.
Beste vrijwilliger, we hopen je op 23 december te mogen begroeten.
Els Buunk
vrijwilligers-coördinatie
Willem Habers
voorzitter Jazzpodium de Tor
logo-jazzpodiumdetor-wit
Email Marketing Powered by MailPoet