logo de tor vierkant-wit
Beste jazzliefhebber,

We zijn de afgelopen tijd druk bezig met het zoeken van alternatieven voor de concerten van Jazzpodium de Tor in Enschede. Zoals ik al eerder schreef: de grootste uitdaging vormt natuurlijk onze locatie. Ons vertrouwde en geliefde onderkomen aan de Walstraat is te klein om concerten te organiseren met inachtneming van de RIVM-maatregelen. De maximale capaciteit van De Tor is 100 personen, maar dan zitten ze wel als haringen in ton. (“Now you know what sardines feel like”, zoals Dizzy Gillespie het ooit uitdrukte tijdens zijn concert in De Tor.)

Goed nieuws!

We hebben een alternatief voor onze concerten gevonden bij Theater Mystiek. Theater Mystiek was tot voor kort gevestigd in de oude melkhal aan de Raiffeissenstraat in Enschede. Onlangs zijn zij verhuisd naar Spinnerij Oosterveld, aan de Rigtersbleek-Zandvoort 10, 7521 BE Enschede. Een fraai stuk industrieel erfgoed dat nu een gloednieuwe bestemming heeft gekregen.
mystiek-logo
200525 tor on tour vignet-web

De Tor on Tour

Onder het motto "De Tor on Tour" zullen wij de komende maanden concerten organiseren in het Mystiek Theater. We zijn druk bezig met de programmering en de voorbereiding.Wordt vervolgd....

Pssst... Eén tip van de sluier:...
Ook in de vakantieperiode proberen we wat leuks te organiseren. Iedereen zit toch thuis, nietwaar.... Niet verder vertellen hoor...
mystiek-interieur-1
mystiek-interieur-4
Een paar foto's van het Mystiek Theater.
(
oké, van vóór corona, dus in de nieuwe situatie zal 't wat minder 'crowded' worden i.v.m. de RIVM-maatregelen. Maar toch...)

Wordt vervolgd...

Binnenkort ontvang je meer informatie en de concertagenda.

In de tussentijd: stay safe en pas goed op jezelf en je geliefden...

Swingende groet,

Willem Habers
Jazzpodium de Tor