kop-vrijwilligers-update
Beste vrijwilliger,

Het nieuwe Tor-seizoen is weer losgebarsten met een heel gezellige vrijwilligersavond en een geweldig openingsconcert. Dat smaakt naar meer.
Via deze weg zullen we je min of meer regelmatig informeren over het reilen en zeilen van Jazzpodium de Tor en nieuwtjes en wetenswaardigheden met je uitwisselen.

Hartelijke groet,

Willem Habers
namens bestuur Jazzpodium de Tor

Nieuwe vrijwilligers-coördinator


Pim heeft aangegeven dat hij het iets rustiger aan wil doen. Niet dat zijn motivatie is verminderd, maar met een hele drukke baan en andere verplichtingen werden de vele werkzaamheden die hij voor Jazzpodium de Tor deed toch wel erg veel van het goede. Pim blijft actief bij De Tor als geluidsman, maar draagt zijn taken als coördinator van de vrijwilligers over aan Anneloes Lammerink.

Binnenkort kun je van Anneloes een mailtje verwachten ter voorbereiding van de invulling van de verschillende vrijwilligersdiensten, met name de bardiensten.
Sound mixer

Geluidtechnici gezocht

Pim blijft dan wel actief als geluidsman bij onze club. Dat neemt niet weg dat versterking van het geluidsteam erg welkom is. Ben of weet jij iemand met een goed stel oren aan zijn/haar hoofd, interesse in geluidstechniek en zin en tijd om zich voor De Tor in te zetten? Laat het ons weten.
damesblouse
herenoverhemd

Tor-kledinglijn

De firma Kayser Bedrijfskleding gaat onze vrijwilligers sponsoren in de vorm van een heuse Tor-kledinglijn, die op termijn ook via de Tor-webshop te bestellen is.

De barmedewerkers en coördinatoren krijgen een overhemd/blouse met het Tor-logo daar op geborduurd.
Vanaf vrijdag 21 september 2018 liggen er in de kleedkamer op de eerste verdieping verschillende maten blouses/overhemden. die zijn om te passen. Kijk dus niet naar kleuren en prints, de blouses die wij krijgen zijn allemaal zwart met het Tor-logo daar in het wit op geborduurd.

De beschikbare maten zijn:
Dames: blouse getailleerd, maten: S, M, L, XL en XXL
Heren: overhemd modern-fit, maten S, M, L, Xl en XXL

Vriendelijk verzoek om op de lijst in de kleedkamer boven aan te geven welke maat jou het beste past.

15325250_1247830365253143_49149926903287969_o