tor-merrychristmas2021@2x
Beste vrijwilliger,

Vanavond (17 december 2021) hadden we een geweldig Kerstgala georganiseerd met de New Sound Jazz Machine en voorafgegaan door een gezellige vrijwilligers-bijeenkomst. Helaas, helaas... afgelast in verband met de COVID-maatregelen.

Toch wil je even op de hoogte houden van een aantal ontwikkelingen ten aanzien van Jazzpodium de Tor. Vandaar dit bericht.

Anneloes Lammerink
De afgelopen jaren coördineerde Anneloes Lammerink de vrijwilligersbezetting in De Tor en tijdens Tor-avonden in Mystiek. Anneloes is onlangs een nieuwe uitdaging aangegaan en heeft een nieuwe baan geaccepteerd. Dat, gecombineerd met een nieuwe studie, heeft haar doen besluiten haar taak als vrijwilligerscoördinator over te dragen. Vanaf nu gaar Els Buunk deze taak overnemen.

Anneloes: heel, heel hartelijk dank voor 15 jaar (!) tomeloze inzet voor De Tor. En we hopen je, ondanks drukke baan en intensieve studie, nog regelmatig in De Tor te mogen begroeten.
Els: heel fijn dat je deze belangrijke taak overneemt. We wensen je heel veel succes!

Marc van Wessel
De afgelopen jaren is Marc actief geweest als lid van het Dagelijks Bestuur van de stichting Jazz Podium (de Tor). Marc heeft aangegeven dit bestuurslidmaatschap niet meer te kunnen combineren met zijn andere werkzaamheden. Gelukkig blijft hij wel actief als vrijwilliger in de techniekploeg.
Marc: heel veel dank voor je vele en goede bijdragen als bestuurslid en we vinden het geweldig dat je wel actief blijft als 'knopp'n-keerl'..

't het nog nooit zo donker west...
We hadden gepland om met ingang van 7 januari 2022 weer terug naar ons bekende stekkie aan de Walstraat in Enschede. Dat gaat in ieder geval nog niet door. De huidige maatregelen gelden tot 15 januari 2022 en het is maar de vraag of er daarna versoepelingen komen...

Maar bedenk, zoals de Groningse bard Ede Staal verwoordde: " 't het nog nooit zo donker west, of 't wordt wel weer licht...". (Geen jazz, wel heel mooi...)
Beste vrijwilliger, Fijne Feestdagen en een goed 2022 gewenst.

Willem Habers
namens bestuur Jazzpodium de Tor

15325250_1247830365253143_49149926903287969_o
Deze en andere avonden in het jubileumjaar van Jazzpodium de Tor worden mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Paul Pella Fonds.
Email Marketing Powered by MailPoet