tor-merrychristmas2021@2x

Uitnodiging Kerstgala/dinerbuffet

Jazzpodium de Tor
17 december 2021 19:00 uur

Beste vrijwilliger,

Wat een jaar....! Dit jaar bestaat Jazzpodium de Tor 51 jaar! Een jaar met twee gezichten: een feestelijk jaar, maar ook een jaar met grimmige kanten. Het corona-virus houdt de hele wereld nog steeds in zijn greep en heeft ook op De Tor natuurlijk zijn weerslag. Gelukkig hebben we een alternatief adres gevonden voor onze concerten en evenementen bij het Mystiek Theater.

Als alles gaat zoals we het gepland hebben, gaan we met ingang van 7 januari 2022 weer terug naar ons bekende stekkie aan de Walstraat in Enschede. Maar we blijven ook (grotere) concerten organiseren bij onze vrienden van Mystiek!

Een goede afsluiting...

Dit kalenderjaar willen we afsluiten met een supergezellig concert van de New Sound Jazz Machine onder leiding van Joris Bolhaar. Dat wordt niet een gewoon concert, maar een heus Kerstgala, compleet met dinerbuffet, gluhwein, bubbels en wat al niet meer.

nsjm-jinglebells

Eten, drinken en vrolijk zijn....

chef's table
Voorafgaand aan het kerstconcert van de New Sound Jazz Machine kunnen we samen gnieten van een heerlijk Kerstbuffet. Chef's Table goes Christmas!

Deelname aan het buffet / Chef's Table kost normaal €20,00 per persoon.
Maar beste vrijwilliger, aangezien jij je als vrijwilliger inzet voor Jazzpodium de Tor wil ik je graag, namens het bestuur, uitnodigen voor deze avond.

Bij deze nodig ik je van harte uit voor deze bijzondere avond. We verwachten je vanaf 19:00 uur in Mystiek Theater in de Spinnerij Oosterveld, Rigtersbleek-Zandvoort 10 in Enschede.

Wel even aanmelden...

Om een beetje te kunnen inschatten hoeveel heerlijks we moeten klaarmaken vragen we je wel om je even aan te melden voor deze avond. Dankjewel!

Beste vrijwilliger, Ik hoop je op 17 december te mogen begroeten.

Willem Habers
namens bestuur Jazzpodium de Tor

logo de tor vierkant-wit
mystiek-logo
15325250_1247830365253143_49149926903287969_o
Deze en andere avonden in het jubileumjaar van Jazzpodium de Tor worden mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Paul Pella Fonds.