200605 tor 50 jaar vignet zonder kader zonder achtergrond
Beste vrijwilliger,

Vorig jaar bestond Jazzpodium de Tor 50 jaar! Een jaar met twee gezichten: een feestelijk jaar, maar ook een jaar met grimmige kanten. Het corona-virus houdt de hele wereld in zijn greep en heeft ook op De Tor natuurlijk zijn weerslag.

Dat jubileumjaar hebben we gewoon een beetje opgerekt. Als je je 50ste verjaardag kunt vieren, kun je ook je 51ste verjaardag vieren. Toch?

(Nog) geen vrijwilligersavond

We hebben een beetje de traditie om het nieuwe seizoen te beginnen met een vrijwilligersavond. Dat is voor dit seizoen nog niet gelukt. Door alle corona-perikelen was er tot nu toe te weinig zeker over wat wel en niet kan en mag en waren we ook niet in staat een datum voor de vrijwilligersavond te prikken.

Wat in het vat zit.....

Maar, niet getreurd, natuurlijk gaan we nog wel een avond voor de vrijwilligers organiseren. Waar en wanneer is nu nog niet bekend, maar zodra ik meer weet, laat ik het weten...


Willem Habers
namens bestuur Jazzpodium de Tor

We hebben al wel een aantal concerten kunnen organiseren in Mystiek Theater.
Voor de verdere invulling van dit seizoen zijn we nog steeds afhankelijk van de mogelijkheden die de corona-maatregelen ons bieden.
Hopelijk krijgen we op de persconferentie van 14 september meer duidelijkheid....
logo de tor vierkant-wit
mystiek-logo
15325250_1247830365253143_49149926903287969_o
De activiteiten in het jubileumjaar van Jazzpodium de Tor worden mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Paul Pella Fonds.