Lid van Jazzpodium de Tor: gratis toegang bij concerten

Jaarkaarthouders van Jazzpodium de Tor hebben een streepje voor. Zo krijgen ze bijvoorbeeld korting bij veel evenementen en concerten en soms zelf helemaal gratis toegang.
Onze vrienden van het Wilminktheater/ Muziekcentrum/ GroteKerk/ KleineWillem nodigen ons uit voor vier heel bijzondere concerten:

ADHD – From Iceland
Woensdag 15 maart 20.30 uur Theater De Kleine Willem Enschede
Afkomstig uit het vulkanische zuiden van IJsland, wist de band ADHD met debuutalbum in 2008 het predicaat  ‘Jazz Album of the Year’ te verkrijgen.
Lees meer>>

Eef van Breen – Chapman for President
Zaterdag 1 april 20.00 uur Harry Bannink Muziekcentrum Enschede

Een speelfilm-zonder-beeld, kan dat? Wel bij multitalent Eef van Breen, die met ‘Chapman for President’ een filmische muziekvoorstelling schreef over de zielen die met je meereizen vanaf het moment dat je ze ontmoet.
Lees meer>>

Artvark & Ntjam Rosie – Homelands
Zaterdag 29 april 20.00 uur Harry Bannink Muziekcentrum Enschede
‘Homelands, de unieke en zeer succesvolle samenwerking tussen Artvark  Saxophone Quartet en Ntjam Rosie, is weer te zien in de Nederlandse theaters! Steevast staande ovaties, lovende reacties op muziekblogs en mooie recensies  hebben de makers doen besluiten om nogmaals op tournee te gaan met deze prachtproductie.
Lees meer>>

Claire Chase – Density 2016
Zaterdag 13 mei 20.00 uur Grote Kerk Enschede

Claire Chase is niet alleen een begaafde fluitiste, maar ook een bijzonder gedreven voorvechtster van moderne muziek. Met haar project Density 2036 ontstaat een flinke verzameling nieuw repertoire voor fluit solo.
Lees meer>>


Ook een concert bijwonen in Jazzpodium de Tor?

Alle info over toegangskaartjes en lidmaatschap van Jazzpodium de Tor vind je op de pagina TorTickets>>

Hotel-arrangementen

Hamp-deBroeierd-Enschede PMSEen avondje Jazzpodium de Tor combineren met een comfortabele overnachting of een gezellig weekendje Twente? Dat kan bij Hampshire Hotel De Broeierd. Klik hier voor info over ons Tor-arrangement bij Hampshire Hotel De Broeierd>>