Coming up: TOR-Tube

Op donderdag 4 mei 2017, vlak na acht uur ‘s avonds is het zover: de eerste aflevering van TOR-Tube op Stingray DJAZZ-TV. Dan zendt Stingray DJAZZ “Swing de Paris” uit, de registratie uit van het concert van Benjamin Herman en het Robin Nolan Trio in Jazzpodium de Tor in Enschede. De uitzending is te zien als je een abonnement hebt bij Ziggo: (pakket Movies en Series) kanaal 609. 

“Swing de Paris” is de eerste van tien concertregistraties vanuit Jazzpodium de Tor, die we hebben gemaakt in samenwerking met Concerto Media en met steun van het Paul Pella Fonds.

Naast het concert van Benjamin Herman en het Robin Nolan Trio kun je in deze serie registraties tegemoet zien van de concerten van Tingvall trio, Josee Koning en Who’s The Bossa, Eric Vloeimans en Florian Weber, de Dual City Concert Band featuring Hermine Deurloo en het concert van Humphrey Campbell, Karel Boehlee, Hermine Deurloo en Ruud Ouwehand.

Stingray DJAZZ

Stingray DJAZZ is de enige televisiezender gewijd aan jazz verwante genres. Van de kleinste underground clubs tot de grootste podia, Stingray DJAZZ brengt de jazz je huis binnen die je nergens anders te zien krijgt. Onze gespecialiseerde muziekprogrammeurs hebben net zo’n passie voor jazz als jij. Ze programmeren enkel concerten, optredens, en documentaires die je zintuigen prikkelen en die je hart ontroeren.
Meer over Stingray DJAZZ>>

TOR-TUBE

Binnenkort zullen de uitzendingen ook te zien zijn op ons eigen kanaal TOR-Tube en bij lokale TV-zenders in Twente.

TOR-TUBE is mede mogelijk gemaakt door Concerto Media en het Paul Pella Fonds. 


Ook een concert bijwonen in Jazzpodium de Tor?

Alle info over toegangskaartjes en lidmaatschap van Jazzpodium de Tor vind je op de pagina TorTickets>>

Hotel-arrangementen

Hamp-deBroeierd-Enschede PMSEen avondje Jazzpodium de Tor combineren met een comfortabele overnachting of een gezellig weekendje Twente? Dat kan bij Hampshire Hotel De Broeierd. Klik hier voor info over ons Tor-arrangement bij Hampshire Hotel De Broeierd>>