OLTskool Soul and Funk – Openluchttheater Eibergen


Evenement gegevens


OLTskool; soul- en funkparty  in Openluchttheater Eibergen

EIBERGEN– Openluchttheater Eibergen houdt zaterdag 24 juni de derde editie van OLTskool met de 12-koppige band Funky Fools. Heel veel soul, funk en Motown-classics komen voorbij, waaronder James Brown, Prince, Earth, Wind & Fire, Aretha Franklin, Marvin Gaye.

OLTskool wordt helemaal ‘on the floor’ gehouden, op het swingplein voor het podium. De tribunes worden met schermen aan het zicht onttrokken. Er worden tientallen discobollen en solarlampionnen opgehangen en vele gezellige sta- en zithoekjes gecreëerd. ‘’Het is natuurlijk een dansavond, maar ook volop ruimte om gezellig bij te kletsen’’, aldus het bestuur.

De warming-up, pauze en afterparty komen voor rekening van de Rotterdamse deejay Ronny Hamond met vette mixes en rare grooves. Er worden maximaal 750 tickets verkocht.

Tickets

Online tickets zijn vanaf vandaag te koop voor 6,50 euro per stuk. Als er kaarten over zijn is er een dagkassa (8,50 euro). Voor meer info en ticketverkoop: www.openluchttheatereibergen.nl.


Ook een concert bijwonen in Jazzpodium de Tor?

Alle info over toegangskaartjes en lidmaatschap van Jazzpodium de Tor vind je op de pagina TorTickets>>

Hotel-arrangementen

Hamp-deBroeierd-Enschede PMSEen avondje Jazzpodium de Tor combineren met een comfortabele overnachting of een gezellig weekendje Twente? Dat kan bij Hampshire Hotel De Broeierd. Klik hier voor info over ons Tor-arrangement bij Hampshire Hotel De Broeierd>>