Hermine Deurloo & ZAPP 4


Evenement gegevens


Een zondagmiddagconcert in De Tor. Ze speelde de sterren van de hemel op de eerste en inmiddels uitverkochte “Live in De Tor”-cd, samen met Jan Wessels, Ruud Ouwehand en wijlen Peter Nieuwerf. Sindsdien is ze graag en veel gezien in ons jazzpodium. Evenals het ZAPP4 strijkkwartet, dat iedere keer weer garant staat voor muzikale avonturen en verassingen.

Samen brachten ze onlangs het album Welling uit, genoemd naar Café Welling, tegenover het Concertgebouw in Amsterdam. Een pracht-cd, vond ook Maud Mentink in Jazz Nu: “Wat een spannend geluid dit vijftal produceert! Daarnaast is het hartverwarmend te zien hoe deze musici elkaar de ruimte geven te soleren door elkaar op handen te dragen. De combinatie van een strijkkwartet met mondharmonica is voor het gehoor direct één geheel”.

Bezetting:

  • Hermine Deurloo: chromatische mondharmonica
  • Jasper le Clercq: 1e viool
  • Jeffrey Bruinsma: 2e viool
  • Oene van Geel: altviool
  • Emile Visser: cello

 


Ook een concert bijwonen in Jazzpodium de Tor?

Alle info over toegangskaartjes en lidmaatschap van Jazzpodium de Tor vind je op de pagina TorTickets>>

Hotel-arrangementen

Hamp-deBroeierd-Enschede PMSEen avondje Jazzpodium de Tor combineren met een comfortabele overnachting of een gezellig weekendje Twente? Dat kan bij Hampshire Hotel De Broeierd. Klik hier voor info over ons Tor-arrangement bij Hampshire Hotel De Broeierd>>