Eef van Breen Group: Chapman for President – Muziekcentrum Enschede


Evenement gegevens


Jaarkaarthouders van Jazzpodium de Tor hebben , op vertoon van hun jaarkaart, vrij entree bij deze voorstelling.

Een speelfilm-zonder-beeld, kan dat? Wel bij multitalent Eef van Breen, die met ‘Chapman for President’ een filmische muziekvoorstelling schreef over de zielen die met je meereizen vanaf het moment dat je ze ontmoet.

De hoofdpersoon neemt u mee op een zoektocht naar een politiek vluchteling, Chapman genaamd. Het is een trip die zich zowel in de realiteit als in de gedachtenwereld van het hoofdpersonage afspeelt.

Het publiek ervaart deze ‘speelfilm-zonder-beeld’ met de ogen open, of dicht, begeleid door de kleurrijke en meeslepende muziek van de Eef van Breen Group en met gesproken teksten van Anne Vegter (Dichter des Vaderlands) en Ko van den Bosch.

Eef van Breen is een van de belangrijkste aanwinsten in de Nederlandse jazzwereld. Hij schreef muziek voor producties van onder andere het NNT, Toneelgroep Amsterdam en Toneelschuur Producties. De Eef van Breen Group is het voertuig van zijn muzikale verbeelding.

https://www.wilminktheater.nl/programma/!/114838/eef-van-breen-chapman-for-president/


Ook een concert bijwonen in Jazzpodium de Tor?

Alle info over toegangskaartjes en lidmaatschap van Jazzpodium de Tor vind je op de pagina TorTickets>>

Hotel-arrangementen

Hamp-deBroeierd-Enschede PMSEen avondje Jazzpodium de Tor combineren met een comfortabele overnachting of een gezellig weekendje Twente? Dat kan bij Hampshire Hotel De Broeierd. Klik hier voor info over ons Tor-arrangement bij Hampshire Hotel De Broeierd>>